Get A Drip Rotterdam - Netherlands IV Drip Therapy - Westfield, Rotterdam

Locations

Get A Drip Rotterdam

An International Get A Drip Franchise

Get A Drip’s first clinic in the Netherlands opens in the heart of Rotterdam at Central Plaza! Here we offer the best and most accessible Vitamin Drips & Booster Shot Injections in Holland!

Address:

Plaza 6, 3012 CW Rotterdam, Netherlands

Opening Times: 

Monday: Closed
Tuesday – Saturday: 10am – 6pm
Sunday: Closed

Contact:

rotterdam@getadrip.com

+31 10 786 6008

Price List:

View Here

Services

drip icon
IV Drips
booster-icons
Booster Shots
dna icon
DNA Testing
mobile-clinic
Home Call-Outs

Vitamin Drips

iv drip icons

Basic Hydration

£75

iv drip icons

MultiVit
Drip

£90

iv drip icons

Energy
Drip

£125

iv drip icons

Immunity
Drip

£125

iv drip icons

Detox
Drip

£125

Alpha-Lipoic Acid

£150

iv drip icons

Double Detox Drip

£175

iv drip icons

Anti-Ageing Drip

£200

iv drip icons

Fitness
Drip

£200

iv drip icons

Hair Health
Drip

£200

iv drip icons

NADH
Drip

£350

iv drip icons

High Dose Vitamin C

from £125

signature

Signature
Drip

£450

limitless

Limitless
Drip

£850

iv drip icons

Skin Health Packages

from £225

iv drip icons

IV Drip Extras

Personalise your Drip
from £30

Booster Shots

Vitamin B12 Energy

from £30

Glutathione Detox

£30

Vitamin B Complex

from £30

Vitamin D

£40

Slim Shot

£50

CoQ10 Recovery

from £50

Biotin

£50

Frequently Asked Questions

IV-infuustherapie is een procedure met een laag risico voor het rechtstreeks toedienen van vitamines en medicijnen in de bloedbaan.

Iedereen heeft zijn eigen pijngrens en we doen ons best om elke ervaring zo comfortabel mogelijk te maken. We kunnen ook een verdovende spray aanbrengen voor extra comfort.

Het team bestaat uit BIG geregistreerde verpleegkundigen en artsen.

Wij bieden de mogelijkheid om uw IV Drip service volledig aan te passen. Om de juiste Drip en/of Booster Shots voor u te vinden, spreekt u met een lid van onze vriendelijke medische staf: wij bieden gratis consulten voor al onze klanten.

We bieden ook een scala aan diagnostische diensten, van DNA testen tot een volledig scala aan bloedonderzoeken. Deze tests kunnen helpen bij het identificeren en analyseren van de behoefte van uw lichaam aan specifieke micronutriënten.

Hoewel de meerderheid van onze klanten in aanmerking komt, behouden we ons het recht voor om de behandeling te staken als we denken dat dit complicaties zou kunnen veroorzaken. Wij bieden onze diensten niet aan aan personen onder de 18 jaar.

Iedereen is anders en zal daarom wisselende resultaten ervaren. Sommigen voelen zich meer energiek en ontgift na hun infusie, terwijl anderen misschien geen fysiek verschil merken, maar meer vitamines in hun systeem zullen hebben die biologisch beschikbaar zijn voor het lichaam om te absorberen.

Veiligheid heeft altijd voorop gestaan  in wat we doen en we streven ernaar de beste in de branche te zijn. Al onze leveranciers hebben GMP-certificaten van medische kwaliteit om de kwaliteit van de producten te waarborgen. Al onze medewerkers die onze producten toedienen, zijn beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en BIG geregistreerd. We staan ​​niet toe dat niet-medisch personeel onze Drips of Booster Shots toedient. We vragen al onze klanten om een ​​medische vragenlijst (inclusief medische geschiedenis) in te vullen voordat ze doorgaan met een infuus of injectie, en we bieden geen producten aan aan iemand die mogelijk contra-indicaties heeft voor onze ingrediënten. We voeren pre- en postmedische observaties uit bij iedereen die onze Drips heeft en ons personeel zal weigeren een infuus toe te dienen aan iedereen wiens observaties buiten het veilige bereik zijn. Als dit gebeurt, verwijzen we onze klanten door om medisch advies in te winnen bij hun huisarts. Onze doseringen vitamines zijn ingesteld binnen de maximaal getolereerde doses om geen toxiciteit te veroorzaken. We hebben limieten voor de hoeveelheid infusen die een klant in een bepaalde periode mag hebben om langdurige schade aan aderen te voorkomen.

Bacteriëmie (bloedinfectie) treft 0,5 gevallen per 1.000 dagen IV-toegang van perifere canule-insertie, vergeleken met 2,7 gevallen per 1000 dagen IV-toegang voor centrale katheterinsertie. (Miguel Angel Roadriguez-Calero et al.). Voor Get A Drip zou dit het equivalent zijn van 1 op elke 48.000 klanten die we canuleren. Tot op heden hebben we geen gevallen gemeld.

Het maximale aantal IV-behandelingen dat wij u aanraden is 9 in een periode van 6 maanden. Afhankelijk van wat er wordt toegediend, raden we niet meer dan 2 IV-behandelingen per week aan.

Vrouwen die borstvoeding geven kunnen de Basic Hydration Drip, Multivit Drip en Vitamine D, B Complex en Vitamine B12 Booster Shots krijgen.

Wij geven geen infusen of Booster Shots aan zwangere vrouwen.

Ja, maar u hoeft niet dezelfde vitamines in te nemen als u bij ons neemt. Als u bijvoorbeeld een Vitamine B12 Booster Shot bij ons heeft, hoeft u niet ook dagelijks een B12 te nemen. Als je een Vitamine D Booster Shot bij ons hebt, raden we je aan om te stoppen met het nemen van aanvullende vitamine D-supplementen.

Onze Drips variëren van 100ml tot 1.000ml, de meeste van onze Drips bevatten 1.000ml vloeistof. Dit is een derde van uw dagelijkse vochtinname en het is veilig om deze hoeveelheid in een infuus te krijgen (afhankelijk van uw medische geschiedenis en observaties). Voordat we de infuus geven, controleren we uw bloeddruk, hartslag, temperatuur en zuurstofsaturatie om er zeker van te zijn dat u veilig kunt doorgaan. Als u medische aandoeningen heeft, zoals hart- of nierproblemen (zoals vermeld op uw medische vragenlijst), zal de arts hier rekening mee houden alvorens te beslissen of het veilig en gepast is om door te gaan.

Ja, je kunt normaal eten voor en na een Drip of Booster Shot.

De vloeistof die in je bloedbaan terechtkomt, heeft een lagere temperatuur dan de lichaamstemperatuur, waardoor je het tijdelijk een beetje koud kunt krijgen. We hebben knusse dekens om je op te warmen, en je zou je snel na je infuus weer normaal moeten voelen.

Ja, klik op de link voor meer informatie over huisbezoeken

Onze boostershots beginnen bij 35,- en onze infusen bij 85,-

Iedereen kan baat hebben bij extra voedingsstoffen. Contacteer onze vriendelijke medewerkers om te bespreken wat voor jou de beste infuus is.

Het toedienen van ene infuus duurt circa 1-1,5 uur. Booster shots nemen minder dan vijf minuten in beslag om toe te dienen.

Om tijd te besparen kunt u het online medische formulier invullen. Eet normaal op de dag van uw infuus. Drink genoeg water om het prikken te vergemakkelijken.

Hoewel veel van onze klanten atleten zijn, raden we je aan om voor de behandeling contact op te nemen met je coach, sponsor of bestuursorgaan als je gesponsord wordt of je je zorgen maakt.

We raden iedereen aan om naar zijn eigen lichaam te luisteren, maar gemiddeld raden we aan om ongeveer één keer per maand een infuus te nemen.

Ja, u kunt doorgaan met uw normale dagelijkse routine. We raden aan om een ​​uur  te wachten nadat je de Drip hebt gehad voordat je gaat sporten.

Ja, we raden aan om altijd met mate te drinken en te onthouden dat antioxidanten sneller opgebruikt zijn om alcohol te metaboliseren, dus we raden aan geen alcohol te drinken na je infuus, om de effecten van de vitamines te verlengen en om de maximale voordelen te krijgen.

Het is aan het oordeel van onze klinische staf om te beslissen of iemand in staat is om een ​​infuus te krijgen.

Een infuus is een intraveneuze infuus die wordt toegediend door een canule in een ader in uw arm te steken. U blijft dan ongeveer 45-60 minuten aan het infuus gehecht terwijl de vloeistof en voedingsstoffen uw bloedbaan binnenkomen. Een Booster Shot is een injectie van een enkele voedingsstof in de spier in de arm.

Het is niet verplicht om voor een infuus een bloedonderzoek te ondergaan, maar als u al een bloedonderzoek heeft gehad, kijken we graag naar de resultaten en adviseren we u het beste infuus.

We kunnen een bloedtest met een vingerprik doen om de vitamine D-spiegels te testen, die u zullen vertellen of u een tekort heeft. We zullen dan adviseren hoeveel vitamine D u nodig heeft om uw niveaus weer normaal te krijgen. Klik hier voor meer informatie.

We hebben ook DNA-tests beschikbaar om u te helpen bij het kiezen van de voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft, op basis van uw eigen unieke genetische samenstelling. Onze artsen interpreteren graag uw eigen bloedtest- of DNA-testresultaten om u te adviseren van welke voedingsstoffen u baat kunt hebben. Vraag hier uw DNA-test aan: https://getadrip.co.uk/dna-testing/

We bieden ook een volledig assortiment bloedonderzoeken.

B12 Hydroxycobalamine is de inactieve versie van B12 Methylcobalamine. Je lichaam moet B12 Hydroxy omzetten in B12 Methyl om het te kunnen gebruiken, waardoor B12 Methyl een hogere biologische beschikbaarheid heeft voor je lichaam om meteen te gebruiken. B12 Hydroxy blijft langer in je systeem dan B12 Methyl.

Het is belangrijk om te herhalen dat onze infusen en boosters geen bewijs hebben om kanker van welk type dan ook of andere aandoeningen te genezen, voorkomen of behandelen. Hoewel er op dit gebied voortdurend onderzoek wordt gedaan, is de uitkomst momenteel niet doorslaggevend en daarom kunnen we onze producten om deze redenen niet aanbevelen.

Get A Drip keurt het gebruik van vitamine infusen en boostershots niet goed als alternatief voor traditionele geneeskunde zoals chemotherapie, radiotherapie en gerichte therapieën. Vitamine Drips kunnen worden gebruikt als een middel voor een verbeterd “wellness” om het energieniveau te verbeteren.

Get A Drip kan niet garanderen dat het gebruik van vitamine infusen en Booster Shots de bijwerkingen van traditionele behandelingen of symptomen geassocieerd met kanker zal verlichten.

Informeer uw specialist als u van plan bent om Get a Drip-producten te gebruiken om er zeker van te zijn dat er geen klinische reden is om geen IV-vitamine of IM-boosterbehandeling te krijgen

Get A Drip aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele symptomen of bijwerkingen die worden toegeschreven aan kanker of traditionele behandelingen.

Get A Drip-producten zijn bedoeld om het welzijn te verbeteren en niet om kanker te behandelen of te genezen.

Wij hebben tot op heden 20.000 infusen toegediend zonder serieuze bijwerkingen

Hoe lang na de operatie kan ik een IV-infuus of booster-shot krijgen?

U mag alleen gebruik maken van onze IV infuus- of Booster Shot-services als er ten minste 6 weken zijn verstreken sinds de datum van uw operatie. Houd er rekening mee dat wij u kunnen vragen om uw ontslagbrief als bewijs te zien.

Subscribe to our newsletter

en_GB